• Anasayfa
  • Hakkımızda
  • Künye / İletişim
  • Dergimize Abone Olun
ITNetwork
  • IT Gündem
  • IT Sektörel
  • Dijital Dönüşüm
  • Dosya Konusu
    • Ağ Sistemleri
    • Çağrı Merkezi
    • Depolama
    • İş Zekası
    • Kurumsal Uygulamalar
    • Kurumsal Baskı ve Görüntüleme
    • Sunucular ve Veri Merkezleri
    • Yazılım
    • Kamu
  • Telekom & Mobil
  • Finans
  • Güvenlik
  • Donanım
  • Etkinlik
  • Röportaj
No Result
View All Result
  • IT Gündem
  • IT Sektörel
  • Dijital Dönüşüm
  • Dosya Konusu
    • Ağ Sistemleri
    • Çağrı Merkezi
    • Depolama
    • İş Zekası
    • Kurumsal Uygulamalar
    • Kurumsal Baskı ve Görüntüleme
    • Sunucular ve Veri Merkezleri
    • Yazılım
    • Kamu
  • Telekom & Mobil
  • Finans
  • Güvenlik
  • Donanım
  • Etkinlik
  • Röportaj
No Result
View All Result
ITNetwork
No Result
View All Result

Turkcell Global Bilgi Contact Center World’den 3 ödülle döndü

08 Haziran 2017
in Kariyer
Turkcell Global Bilgi  Contact Center World’den 3 ödülle döndü
Facebook'ta PaylaşTwitter'da Paylaş

Turkcell Global Bilgi, çağrı merkezi sektörünün dünya çapındaki en büyük organizasyonu “ContactCenterWorld.com”un Londra’da  gerçekleştirdiği EMEA (Avrupa- Orta Doğu ve Afrika) bölge finallerinde, Ukrayna’daki projeleriyle  “En İyi Satış Kampanyası” ve “En İyi Self Servis Teknoloji Kullanımı” kategorilerinde birinci olurken, Avrupa’nın açık ara bir numaralı elektronik perakendecisi MediaMarkt’a sunduğu dış kaynak çağrı merkezi hizmetiyle de “En İyi Dış Kaynak İş Ortaklığı’’ kategorisinde ikincilik elde etti. Böylece, aynı organizasyondan 3 ödülü birden kucaklayan Turkcell Global Bilgi, Ekim ayında Londra’da düzenlenecek olan ve bugüne kadar 7 birincilik ile döndüğü dünya finallerine katılma hakkını elde etti.

 İletişim merkezini masraf merkezinden kar merkezine dönüştürdü

Turkcell Global Bilgi, Ukrayna’nın 3G’de lider GSM Operatörü Lifecell’in müşterilerine 3G ile neler yapılabileceğini dış aramalar ile anlatan satış projesi ile “En iyi satış kampanyası” kategorisinde birinciliği göğüslerken, “En iyi self servis teknolojileri” kategorisindeki ödülünü de klasik IVR servisinin fonksiyonlarını kişisel bilgilerle birleştiren ve görsel bir uygulama ile Lifecell müşterilerine sunan “Visual IVR ” teknolojisiyle aldı. “En İyi Dış Kaynak İş Ortaklığı’’ kategorisindeki ikinciliği ise, MediaMarkt’ın Çağrı Merkezini bir maliyet merkezinden kar merkezi haline dönüştürmesi, 3 sene içinde 7 farklı kanaldan kesintisiz hizmet sunması ve müşteri deneyimini iyileştirerek iki yılda müşteri şikayetlerini %60 düşürmesi ile elde etti.

Turkcell Global Bilgi Genel Müdürü Çağatay Aynur konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Müşteri deneyimi merkezi olarak klasik çağrı merkezi hizmetlerinden farklı olarak firmalara değer yaratacak çözümler geliştiriyoruz. Bu amaçla kurumsal firmaların temel iş hedeflerine ortak oluyor ve bu hedefi gerçekleştirecek müşteri deneyimi stratejileri oluşturuyoruz.

Ayrıca teknolojik gelişmeleri yakından takip ediyor ve müşterilerimizin ihtiyaçlarına uygun teknolojik çözümleri hayata geçirerek teknolojik liderliğimizi de devam ettiriyoruz. Çağrı merkezi sektörünün dünya çapındaki en büyük organizasyonu “ContactCenterWorld.com”un düzenlediği yarışmadan bu sene üç ödülle ülkemize döndük.  Şirketimiz Ukrayna’daki projeleriyle “En İyi Satış Kampanyası” ve “En İyi Self Servis Teknoloji Kullanımı” kategorilerinde altın madalya aldı.  Yeni nesil perakendeciliğin öncülerinden MediaMarkt’a sunduğumuz hizmet ile de “En İyi Dış Kaynak İş Ortaklığı’’ kategorisinde gümüş madalya elde ettik. Birbirinden kıymetli bu ödüllerin gerçek sahibi, şirketimizi başarıdan başarıya taşıyan tüm çalışma arkadaşlarıma bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Şimdi sıra dünya finallerinde… Bu yarışmadan da ülkemizi gururlandıracak bir sonuçla döneceğimize yürekten inanıyorum.” dedi.

#TurkcellGlobalBilgi, #ContactCenterWorld, #3Ödül, #Lifecel, #manset

 

Tags: ContactCenterWorldLifecelmansetTurkcellGlobalBilgi
Previous Post

Alternatif ödeme sistemi epin teknolojisi büyüyor

Next Post

Kadın mesaide, erkek sahurda alışveriş yapıyor

Next Post
Kadın mesaide, erkek sahurda alışveriş yapıyor

Kadın mesaide, erkek sahurda alışveriş yapıyor

Son Yorumlar

  • İbrahim Etem Menarini Google’la buluta taşınıyor için emre öztürk
  • Türk Telekom, Türkiye’nin en büyük veri merkezini Esenyurt’ta açtı için KEMALETTİN TUGCU
  • Türkiye’nin ilk ve tek teknoloji lisesi Tink açıldı Türkiye Tink ile tanışıyor! için Asım Ali Zeyrek
  • Şikayetvar.com, şikayetleri “teşekkür”e dönüştürmenin sırlarını paylaştı için zeki KARADAVUT
  • Yeni Başlayanlar İçin Fatura için NİL
ITNetwork

© 2021 IMG

Menü

  • Anasayfa
  • Hakkımızda
  • Künye / İletişim
  • Dergimize Abone Olun

Bizi Takip Edin

No Result
View All Result
  • Anasayfa
  • Hakkımızda
  • Künye / İletişim
  • Dergimize Abone Olun

© 2021 IMG