• Anasayfa
  • Hakkımızda
  • Künye / İletişim
  • Dergimize Abone Olun
ITNetwork
  • IT Gündem
  • IT Sektörel
  • Dijital Dönüşüm
  • Dosya Konusu
    • Ağ Sistemleri
    • Çağrı Merkezi
    • Depolama
    • İş Zekası
    • Kurumsal Uygulamalar
    • Kurumsal Baskı ve Görüntüleme
    • Sunucular ve Veri Merkezleri
    • Yazılım
    • Kamu
  • Telekom & Mobil
  • Finans
  • Güvenlik
  • Donanım
  • Etkinlik
  • Röportaj
No Result
View All Result
  • IT Gündem
  • IT Sektörel
  • Dijital Dönüşüm
  • Dosya Konusu
    • Ağ Sistemleri
    • Çağrı Merkezi
    • Depolama
    • İş Zekası
    • Kurumsal Uygulamalar
    • Kurumsal Baskı ve Görüntüleme
    • Sunucular ve Veri Merkezleri
    • Yazılım
    • Kamu
  • Telekom & Mobil
  • Finans
  • Güvenlik
  • Donanım
  • Etkinlik
  • Röportaj
No Result
View All Result
ITNetwork
No Result
View All Result

IFS, ULTIMO’yu satın alıyor

01 Ağustos 2022
in Kariyer
IFS, ULTIMO’yu satın alıyor
Facebook'ta PaylaşTwitter'da Paylaş

IFS, Kurumsal Varlık Yönetimi(EAM) Yazılım Sağlayıcısı ULTIMO’nun etkileyici ürün yetenekleri, müşteri tabanı ve uzman ekibi ile EAM yazılım dünyasındaki liderliğini daha da güçlendiriyor…

IFS, Hollanda merkezli bulut tabanlı Kurumsal Varlık Yönetimi (EAM) yazılım sağlayıcısı Ultimo Software Solutions’ı satın almak için anlaşma imzaladığını duyurdu. ULTIMO, SaaS EAM çözümlerinin eksiksiz, esnek ve yapılandırılabilir olmasıyla alanında güçlü itibarı ile tanınıyor.

IFS, varlık yönetiminde derin ve köklü bir mirasa sahip, karmaşık ihtiyaçları olan ve varlıklarının verimliliğini kesintisiz yönetmek isteyen şirketlere uçtan uca ve sektörlere özel EAM yazılımı sağlıyor.

ULTIMO, IFS Cloud EAM çözümünü, hizmet verdikleri sektörlerde daha hızlı değer elde etme süresi, hızlı dağıtım ve kullanım kolaylığı ile yaygın olarak akredite edilmiş bir EAM çözümü sağlamada kanıtlanmış bir performansla tamamlıyor.

1988’de kurulan ULTIMO’nun müşteri kitlesi ağırlıklı olarak Avrupa’da yer alsa da ABD’de de müşterileri bulunuyor. Merkezi Hollanda’da bulunan şirketin 180 çalışanı ve aralarında Londra Gatwick Havaalanı, BASF, VTTI, Ravago, Vion Food Group, Argent Energy ve Hutchison Ports ECT Rotterdam’ın da bulunduğu 2000’den fazla müşterisi var.

IFS ve ULTIMO’nun birleşmesi, IFS’in karmaşık süreçleri olan veya hedef bir çözüme ihtiyaç duyan her şirkete hitap eden uçtan uca bulut EAM çözümleri sunabilen tek sağlayıcı olarak, rakiplerinden bir adım öne çıktığı anlamına geliyor.

“Bu satın alma IFS’i daha da güçlü benzersiz bir konuma getiriyor, çünkü artık pazardaki en eksiksiz EAM yeteneklerini sunuyoruz. ULTIMO’nun esnekliği ve yapılandırılabilirliği, IFS Cloud’un uçtan uca sunduğu çözümleri mükemmele taşıyor” diyen IFS CEO’su Darren Roos sözlerine şöyle devam etti: “Varlıkları ve ihtiyaç duydukları hizmetleri farklılaştırırcasına dönüştürerek müşterilerimizin Hizmet Anı hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olmak, IFS’in EAM’deki başarısının merkezinde yer alıyor ve bu, ULTIMO müşterilerinde de aynı şekilde yankı bulduğunu bildiğimiz bir şey.”

ULTIMO CEO’su Willem-Jan Scholten ise konuya ilişkin şunları söyledi: “ULTIMO’yu ana sektörlerimizde saygın bir Kurumsal Varlık Yönetimi yazılımı sağlayıcısı olarak başarıyla kurduğumuz için gurur duyuyorum. Pazar, olgunlaşmış durumda ve başarmamız gereken daha çok şey var. Bu nedenle IFS ailesinin bir parçası olmak, ortak hedeflerimizden daha da hızlı yararlanabileceğimiz anlamına geliyor. Artık sektörün bir numaralı EAM yazılımı sağlayıcısının bir parçası olarak, IFS’te değerlerimizi paylaşan ve ULTIMO’yu bu kadar özel kılan şeyleri –ürünümüz, müşterilerimiz, çalışanlarımız ve partnerlerimizle birlikte– bir sonraki seviyeye taşımak için ihtiyaç duyduğumuz desteği sağlayacak bir şirket.”

Bu ayın başlarında Gartner, IFS’i SAP, IBM, Infor ve Oracle’a kıyasla gelir bazında EAM pazarında yüzde 18’lik payla bir önceki yıla göre yüzde 29,1 büyüyerek 1. sıraya yerleştirdi. Ek olarak, IFS’in müşteri başarısına olan bağlılığı, Gartner Peer Insights’ın IFS’i ‘Müşterilerin Tercihi’ ödülüyle onurlandırmasıyla da tescillendi. Şirket söz konusu başarıyı, sektöre özel yeteneklere sahip ve birleştirilebilir teknolojiyi pazara sunmaya devam etmesinin müşteriler nezdinde bulduğu yankının kanıtı olarak görüyor.

Tags: Darren RoosIFSKurumsal Varlık Yönetimi(EAM)SatınAlmaULTIMOWillem-Jan Scholten
Previous Post

EVAM Product VP Pozisyonuna Nurdan Kocabaş Atandı

Next Post

Sağlık Sektörü için Hayati Konu: Veri Güvenliği Yatırımları

Next Post
Sağlık Sektörü için Hayati Konu: Veri Güvenliği Yatırımları

Sağlık Sektörü için Hayati Konu: Veri Güvenliği Yatırımları

Son Yorumlar

  • İbrahim Etem Menarini Google’la buluta taşınıyor için emre öztürk
  • Türk Telekom, Türkiye’nin en büyük veri merkezini Esenyurt’ta açtı için KEMALETTİN TUGCU
  • Türkiye’nin ilk ve tek teknoloji lisesi Tink açıldı Türkiye Tink ile tanışıyor! için Asım Ali Zeyrek
  • Şikayetvar.com, şikayetleri “teşekkür”e dönüştürmenin sırlarını paylaştı için zeki KARADAVUT
  • Yeni Başlayanlar İçin Fatura için NİL
ITNetwork

© 2021 IMG

Menü

  • Anasayfa
  • Hakkımızda
  • Künye / İletişim
  • Dergimize Abone Olun

Bizi Takip Edin

No Result
View All Result
  • Anasayfa
  • Hakkımızda
  • Künye / İletişim
  • Dergimize Abone Olun

© 2021 IMG