• Anasayfa
  • Hakkımızda
  • Künye / İletişim
  • Dergimize Abone Olun
ITNetwork
  • IT Gündem
  • IT Sektörel
  • Dijital Dönüşüm
  • Dosya Konusu
    • Ağ Sistemleri
    • Çağrı Merkezi
    • Depolama
    • İş Zekası
    • Kurumsal Uygulamalar
    • Kurumsal Baskı ve Görüntüleme
    • Sunucular ve Veri Merkezleri
    • Yazılım
    • Kamu
  • Telekom & Mobil
  • Finans
  • Güvenlik
  • Donanım
  • Etkinlik
  • Röportaj
No Result
View All Result
  • IT Gündem
  • IT Sektörel
  • Dijital Dönüşüm
  • Dosya Konusu
    • Ağ Sistemleri
    • Çağrı Merkezi
    • Depolama
    • İş Zekası
    • Kurumsal Uygulamalar
    • Kurumsal Baskı ve Görüntüleme
    • Sunucular ve Veri Merkezleri
    • Yazılım
    • Kamu
  • Telekom & Mobil
  • Finans
  • Güvenlik
  • Donanım
  • Etkinlik
  • Röportaj
No Result
View All Result
ITNetwork
No Result
View All Result

Akbank-El Clasıco Tribünü Bir Tıkla Uzakta

09 Ekim 2012
in Finans
Facebook'ta PaylaşTwitter'da Paylaş

Akbank Direkt İnternet veya Mobil’i kullananlar arasında yapılacak çekiliş sonucunda 3 çift, El Clasico’yu Metin Tekin ve Burcu Esmersoy ile birlikte izleyecek

Akbank Direkt İnternet veya Mobil’i kullanan müşterilerine serüven ve heyecan dolu eşsiz deneyimler yaşatmaya devam ediyor. Daha önce, Oscar Töreni İzleme ve Kuzey Kutbunu keşfe katılma gibi, sıra dışı ödüllü kampanyalar düzenleyen Akbank, şimdi de üç çifti dünyanın en önemli futbol karşılaşmaları arasında sayılan El Clasico’yu izlemeye yollayacak.

Akbank Direkt İnternet veya Mobil’i 1 Ekim – 31 Aralık tarihleri arasında kullananlar arasında yapılacak çekiliş sonucu, üç çift 3 Mart 2013 tarihinde Madrid’de oynanacak El Clasico’yu, ünlü televizyon sunucusu ve oyuncu Burcu Esmersoy ve futbol yorumcusu Metin Tekin ile izleme şansı yakalayacak.

“El derbi Español” olarak da anılan İspanya’nın en güçlü iki takımı, FC Barcelona ile Real Madrid CF’nin karşılaştığı futbol maçları, her yıl yüz milyonlarca kişiye ulaşan izlenme rekorları kırıyor. İki takımın 1929 yılında oynadıkları ilk maçtan sonra başlayan rekabet, İspanya’nın en büyük iki kenti Madrid ve Barselona rekabeti olarak da biliniyor.

“Müşterilerimizin olduğu her yerdeyiz”

Akbank Bireysel Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Galip Tözge “Her geçen gün değişmeye ve daha da gelişmeye devam eden dijital alanda, tüm kanallar birbiriyle bütünleşik ve hepsi birbirlerine direkt etki ediyor. Bu nedenle bu kanalları birbirinden ayırabilmek mümkün değil. Ayrıca, müşterilerimiz de bizi her alanda görmek istiyor ve biz de müşterilerimize en hızlı ve etkin hizmeti sunabilmek için çoklu mecra kullanımına özen gösteriyoruz. Müşterilerinin yaşamlarını kolaylaştırmayı temel ilke edinmiş bir banka olarak bütünleşik dijital pazarlama stratejisi uyguluyoruz.

Geçtiğimiz sene yenilediğimiz Akbank Direkt İnternet ile müşterilerimizin olduğu yerde olmaya onlara kazandırmaya devam ediyoruz. Bu sene hayata geçirdiğimiz iki yeni uygulamayla müşterilerimizin hayatını kolaylaştırarak onların olduğu her yerdeyiz. Bunlardan ilki Haziran ayında lanse ettiğimiz ve bankacılığa yeni bir soluk kazandıran Akbank Direkt. Akbank Direkt ile Akbank müşterisi olmayanlar hızlı ve kolay bir şekilde Akbank’ın avantajlı dünyasından yararlanmaya başlayabiliyor. İkincisi ise Eylül ayında hayata geçirdiğimiz Akbank Direkt Mobil. Akbank Direkt Mobil uygulaması ile Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdik ve müşterilerimize kredi kartı bilgileriyle cep telefonlarından bankacılık işlemlerini gerçekleştirme imkanı sunduk.

 

Tags: AkbankEl Clasıco
Previous Post

Gençler Yataktan Kalkmadan Internete Giriyor

Next Post

Samsung Dokunmatik Özellikli UltrabookTM 5 Serisi ULTRA Touch’ı Tanıttı

Next Post

Samsung Dokunmatik Özellikli UltrabookTM 5 Serisi ULTRA Touch’ı Tanıttı

Son Yorumlar

  • İbrahim Etem Menarini Google’la buluta taşınıyor için emre öztürk
  • Türk Telekom, Türkiye’nin en büyük veri merkezini Esenyurt’ta açtı için KEMALETTİN TUGCU
  • Türkiye’nin ilk ve tek teknoloji lisesi Tink açıldı Türkiye Tink ile tanışıyor! için Asım Ali Zeyrek
  • Şikayetvar.com, şikayetleri “teşekkür”e dönüştürmenin sırlarını paylaştı için zeki KARADAVUT
  • Yeni Başlayanlar İçin Fatura için NİL
ITNetwork

© 2021 IMG

Menü

  • Anasayfa
  • Hakkımızda
  • Künye / İletişim
  • Dergimize Abone Olun

Bizi Takip Edin

No Result
View All Result
  • Anasayfa
  • Hakkımızda
  • Künye / İletişim
  • Dergimize Abone Olun

© 2021 IMG