• Anasayfa
  • Hakkımızda
  • Künye / İletişim
  • Dergimize Abone Olun
ITNetwork
  • IT Gündem
  • IT Sektörel
  • Dijital Dönüşüm
  • Dosya Konusu
    • Ağ Sistemleri
    • Çağrı Merkezi
    • Depolama
    • İş Zekası
    • Kurumsal Uygulamalar
    • Kurumsal Baskı ve Görüntüleme
    • Sunucular ve Veri Merkezleri
    • Yazılım
    • Kamu
  • Telekom & Mobil
  • Finans
  • Güvenlik
  • Donanım
  • Etkinlik
  • Röportaj
No Result
View All Result
  • IT Gündem
  • IT Sektörel
  • Dijital Dönüşüm
  • Dosya Konusu
    • Ağ Sistemleri
    • Çağrı Merkezi
    • Depolama
    • İş Zekası
    • Kurumsal Uygulamalar
    • Kurumsal Baskı ve Görüntüleme
    • Sunucular ve Veri Merkezleri
    • Yazılım
    • Kamu
  • Telekom & Mobil
  • Finans
  • Güvenlik
  • Donanım
  • Etkinlik
  • Röportaj
No Result
View All Result
ITNetwork
No Result
View All Result

ADATA ’dan Kablosuz Şarj Standı: Elite CE700

17 Mart 2014
in Telekomünikasyon & Mobil
ADATA ’dan Kablosuz Şarj Standı: Elite CE700
Facebook'ta PaylaşTwitter'da Paylaş

1813ADATA, telefonları kablosuz olarak şarj eden, çok özel bir tasarıma sahip şarj standını tanıttı. ADATA Elite CE700 kablosuz şarj standı, yatay ya da dik kullanılabiliyor. Şık ve kaliteli depolama birimleriyle dikkat çeken dünyanın önde gelen üreticilerinden ADATA, bu defa farklı bir ürünü satışa sundu. Kablo gerekmeden telefonları şarj edebilen ADATA Elite CE700, ince yapısı, yatay ve dikey kullanılabilen özel tasarımı ile çarpıcı bir ürün.

Kablosuz Güç Konsorsiyumu’nun (WPC) Qi standardına uygun olan ürün, şarj için kablo sorununu ortadan kaldırıyor. Qi destekli tüm telefonları şarj edebilen ADATA Elite CE700, kullanıcılara önemli bir rahatlık sağlıyor. Son teknoloji ve Qi şartnamesine uygun olan ADATA CE700 ile şarj işlemi çok basit.

Telefonun şarj alıcı bölgesini (Rx), ADATA CE700’ün şarj bölgesi (Tx) ile hizalayarak stand yerleştirerek şarj başlatılıyor. Ürünün özel tasarımı sayesinde yatay ya da dikey olarak şarj yapılabiliyor. Bu sayede farklı boyutlarda olan telefonlarda şarj sorun olmuyor. Telefonun boyutuna göre stand ayarlanabiliyor. Böylece ürünün şarj edebildiği model sayısı da sınırlı kalmıyor. Aynı zamanda dik olarak şarj edilirken telefonun tüm özellikleri de kullanılabiliyor.

Şık Tasarım, Rahat Kullanım, Hızlı Şarj

ADATA Elite CE700 kablosuz şarj standı, ergonomik, kavisli kenar tasarımı ve kullanılan özel malzemeler ile hem rahat hem de şık bir ürün. Alüminyum arka panel hem göze hitap ediyor, hem de hoş bir dokunuş sağlıyor. Şarj pedi üzerinde ise telefonun kaymasını engelleyen özel kauçuk dokulu kaydırmaz bir malzeme yer alıyor. Ayrıca ince, kompakt gövdesiyle de rakiplerinden ayrışıyor.

Telefonları USB üzerinden PC/notebook bilgisayarlardan kablolu şarj etmeye oranla çok daha hızlı şarj edebilen ADATA Elite CE700, üzerindeki LED göstergesi sayesinde kablosuz şarj durumunu izlemeye de olanak sağlıyor.

Güvenlik Önplanda1814

Qi sertifikalı olan ADATA CE700, maksimun uyumluluk ve güvenliği sağlıyor. Özel koruma mekanizmaları ile donatılan ürün hem insan sağlığını hem cihaz güvenliğini korumaya alıyor. Telefon ile şarj standı arasına metal bir nesne konduğunda Yabancı Nesne Algılama (FOD) özelliği sayesinde cihaz otomatik olarak kapanıyor ve LED ışık, kullanıcıyı uyarıyor. Ayrıca, Aşırı Gerilim Koruması, voltajın güvenli düzeyi aşması durumunda cihazı durduruyor ve zarar görmesini engelliyor. Aşırı Isınma Koruması da sıcaklığın yükselmesi durumunda cihazı ve telefonu korumak için güç kaynağını durduruyor. Düşük Güç Tüketimi özelliği ise telefon şarj olduğunda otomatik olarak güç tasarrufu moduna geçmesini sağlıyor.

Kabloya ihtiyaç olmadan telefonları şarj edebilen bu yeni nesil şarj cihazı, orijinal cep telefonu üreticilerinin pek çok modelini destekliyor. ADATA’nın Türkiye distribütörü DataStar, ürünün yakında Türkiye’de de satışa sunulacağını belirtiyor.

Tags: donanımmobiltechnology
Previous Post

SAP’den Spor Sektörüne Özel Çözümler

Next Post

Turkcell’den, Yerli Mobil Yazılım Seferberliği

Next Post
Turkcell’den, Yerli Mobil Yazılım Seferberliği

Turkcell'den, Yerli Mobil Yazılım Seferberliği

Son Yorumlar

  • İbrahim Etem Menarini Google’la buluta taşınıyor için emre öztürk
  • Türk Telekom, Türkiye’nin en büyük veri merkezini Esenyurt’ta açtı için KEMALETTİN TUGCU
  • Türkiye’nin ilk ve tek teknoloji lisesi Tink açıldı Türkiye Tink ile tanışıyor! için Asım Ali Zeyrek
  • Şikayetvar.com, şikayetleri “teşekkür”e dönüştürmenin sırlarını paylaştı için zeki KARADAVUT
  • Yeni Başlayanlar İçin Fatura için NİL
ITNetwork

© 2021 IMG

Menü

  • Anasayfa
  • Hakkımızda
  • Künye / İletişim
  • Dergimize Abone Olun

Bizi Takip Edin

No Result
View All Result
  • Anasayfa
  • Hakkımızda
  • Künye / İletişim
  • Dergimize Abone Olun

© 2021 IMG