• Anasayfa
  • Hakkımızda
  • Künye / İletişim
  • Dergimize Abone Olun
ITNetwork
  • IT Gündem
  • IT Sektörel
  • Dijital Dönüşüm
  • Dosya Konusu
    • Ağ Sistemleri
    • Çağrı Merkezi
    • Depolama
    • İş Zekası
    • Kurumsal Uygulamalar
    • Kurumsal Baskı ve Görüntüleme
    • Sunucular ve Veri Merkezleri
    • Yazılım
    • Kamu
  • Telekom & Mobil
  • Finans
  • Güvenlik
  • Donanım
  • Etkinlik
  • Röportaj
No Result
View All Result
  • IT Gündem
  • IT Sektörel
  • Dijital Dönüşüm
  • Dosya Konusu
    • Ağ Sistemleri
    • Çağrı Merkezi
    • Depolama
    • İş Zekası
    • Kurumsal Uygulamalar
    • Kurumsal Baskı ve Görüntüleme
    • Sunucular ve Veri Merkezleri
    • Yazılım
    • Kamu
  • Telekom & Mobil
  • Finans
  • Güvenlik
  • Donanım
  • Etkinlik
  • Röportaj
No Result
View All Result
ITNetwork
No Result
View All Result

Glasshouse Türkiye Çalışanları Yemeklerini Kendileri Pişirdi, Kendileri Yedi…

04 Ekim 2012
in Kurumsal Uygulamalar
Facebook'ta PaylaşTwitter'da Paylaş

Maslak’taki Mutfak Sanatları Akademisi’nde bir araya gelen Glasshouse Türkiye ekibi,şeflerle birlikte Fransız mutfağından farklı birçok yemeği birlikte hazırladılar.

GlassHouse Türkiye Genel Müdürü Emre Pekar, 2011 yılının kendileri için oldukça yoğun, başarılı ve olumlu değişimlerin yaşandığı bir yıl olarak geçtiğini söyledi. Pekar, 2012’ye başlarken ekiplerindeki çalışan sayısının da büyük bir artış gösterdiğini; bu nedenle ekibin ofis ortamı dışında da kaynaşması için bu tip etkinlikleri her zaman desteklediklerini sözlerine ekledi:

“2011, bizim için olumlu birçok değişimin hızlı bir şekilde yaşandığı başarılı bir sene oldu. 2012 için de kendimize ekip olarak çok büyük hedefler koyduk. Çalışmalarımızı hayata geçirirken en önemsediğimiz konulardan biri çalışanlarımızın birbiriyle uyumlu ve yaptıkları işten keyif alarak çalışmalarını sağlamak. Bu nedenle, geçtiğimiz sene boyunca düzenli olarak düzenlediğimiz kurumiçi aktiviteleri bu sene de sürdürüyoruz.

Yeni seneye de yine değişik bir aktiviteyle başlamak istedik. Bu kapsamda da ekip arkadaşlarımızınkeyif alabilecekleri bir yemek atölyesini düzenledik. Arkadaşlarımız atölye çalışmasında hem Fransız mutfağına ait farklı lezzetleri yapmayı öğrendiler hem de pişirdikleri yemekleri kendileri yiyerek birbirlerinin yemeklerinden tatma fırsatı buldular.Yıl içinde bu atölyenin devamı ve buna benzer farklı aktivitelerde GlassHouse Türkiye ekibi olarak ofis ortamı dışında bir araya gelmeye devam edeceğiz.”

Previous Post

Kyocera Mita 2012’ye yeni A4 S/B Çok Fonksiyonlu Fotokopi ürünleri ile girdi…

Next Post

Epson’la en kaliteli baskıları en düşük maliyetle alın

Next Post

Epson’la en kaliteli baskıları en düşük maliyetle alın

Son Yorumlar

  • İbrahim Etem Menarini Google’la buluta taşınıyor için emre öztürk
  • Türk Telekom, Türkiye’nin en büyük veri merkezini Esenyurt’ta açtı için KEMALETTİN TUGCU
  • Türkiye’nin ilk ve tek teknoloji lisesi Tink açıldı Türkiye Tink ile tanışıyor! için Asım Ali Zeyrek
  • Şikayetvar.com, şikayetleri “teşekkür”e dönüştürmenin sırlarını paylaştı için zeki KARADAVUT
  • Yeni Başlayanlar İçin Fatura için NİL
ITNetwork

© 2021 IMG

Menü

  • Anasayfa
  • Hakkımızda
  • Künye / İletişim
  • Dergimize Abone Olun

Bizi Takip Edin

No Result
View All Result
  • Anasayfa
  • Hakkımızda
  • Künye / İletişim
  • Dergimize Abone Olun

© 2021 IMG