• Anasayfa
  • Hakkımızda
  • Künye / İletişim
  • Dergimize Abone Olun
ITNetwork
  • IT Gündem
  • IT Sektörel
  • Dijital Dönüşüm
  • Dosya Konusu
    • Ağ Sistemleri
    • Çağrı Merkezi
    • Depolama
    • İş Zekası
    • Kurumsal Uygulamalar
    • Kurumsal Baskı ve Görüntüleme
    • Sunucular ve Veri Merkezleri
    • Yazılım
    • Kamu
  • Telekom & Mobil
  • Finans
  • Güvenlik
  • Donanım
  • Etkinlik
  • Röportaj
No Result
View All Result
  • IT Gündem
  • IT Sektörel
  • Dijital Dönüşüm
  • Dosya Konusu
    • Ağ Sistemleri
    • Çağrı Merkezi
    • Depolama
    • İş Zekası
    • Kurumsal Uygulamalar
    • Kurumsal Baskı ve Görüntüleme
    • Sunucular ve Veri Merkezleri
    • Yazılım
    • Kamu
  • Telekom & Mobil
  • Finans
  • Güvenlik
  • Donanım
  • Etkinlik
  • Röportaj
No Result
View All Result
ITNetwork
No Result
View All Result

IDC’nin ‘Kurumsal Mobilite Konferans Serisi’ ile şirketinizi yeniden tanımlayın

03 Eylül 2013
in Etkinlik
Facebook'ta PaylaşTwitter'da Paylaş

Gelişmiş mobil servisler, akıllı cihazlar ve akıllı bulut hizmetleri rekabette üstünlük sağlamak isteyen şirketlerin faaliyet şekillerini yeniden tanımlıyor.

IDC tarafından yapılan güncel bir araştırmada işletmelerin verimlilik, üretkenlik, müşteri hizmetleri ve çalışan işbirliğindeki iyileştirmeler, mobil çalışma girişimlerinin uygulanmasında sağlanan en önemli yararlar olarak tanımlandı. IDC, bu zeminde öncü stratejileri ile ilk defa gerçekleştireceği ‘Kurumsal Mobilite Konferans Serisi’ni, gündemin merkezinde yer alan bu avantajlara ulaşılabilmesi için tasarladı.

4 Eylül’de Kuveyt’te başlayarak yıl sonuna kadar Orta Doğu ve Afrika Bölgesi’nin önde gelen dokuz ticari merkezinde devam edecek olan ‘Kurumsal Mobilite Konferans Serisi 2013’, Türkiye’de 1 Ekim’de İstanbul’da, 3 Ekim’de Ankara’da düzenlenecek. IDC’nin ‘Kurumsal Mobilite Konferans Serisi 2013’ yaygın eğilimler, yatırım öncelikleri ve kurumsal mobilite ortamında potansiyel büyüme alanları için analitik bakış açısı sunmayı vaat ediyor. Etkinlikte sunumları, gerçek hayattan alınan başarı hikayeleri, konunun uzmanları ile paneller ve soru-cevap bölümleri, etkili bölgesel analistlerin ve önde gelen sektörel uzmanların, üst düzey BT yöneticilerine yıkıcı bağlantı sorunlarının başarıyla üstesinden gelme ve birleşik iletişimin yetenekleri, oyunun kurallarını değiştiren mobil uygulamalar ve kendi-cihazını-getir (BYOD) girişimlerinden gerçekten yararlanabilmeniz için tavsiyelerde bulunduğu oturumlar takip edecek.

“BYOD, tüm dünya genelindeki işletmelerde gelişen bir kavram ve Türkiye’deki durum da giderek artan sayıda çalışanın kendi kişisel cihazları üzerinden kurumsal kaynaklara erişmeye çalışmasıyla bundan farklı değil.” diyor IDC Türkiye Ülke Müdürü Nevin Çizmecioğulları. “BYOD, zaten gayri resmi biçimde önemli miktarda gerçekleşiyor ve çok yüksek sayıda işletmenin mobilite için somut stratejileri yok. Bu, BT yöneticileri için en göze çarpanları bağlantı, ağ güvenliği ve cihaz yönetimi etrafında olmak üzere pek çok zorluk barındırmakta. Bu sebeple, eğer tam olarak artan verimlilik ve işbirliği, gelişmiş müşteri kazanımı ve gelişmiş çalışan memnuniyetinin doğal avantajları yakalanmak isteniyorsa, kurumsal politikaların belirlenmesi zorunlu.”

Her bir etkinlik gerçekleştirildiği ülkenin taleplerini karşılamak üzere özel olarak tasarlanırken, tüm konferans serisinde işlenecek bir dizi ortak konular da olacak. Bunlar, herhangi bir kurumda başarıyla uygulanmış ve yönetilmekte olan kurumsal mobilite örneklerini de içeren, sektörde kabul gören global başarı hikayelerine odaklanacak. Uzman konuşmacılar, kurumsal mobilite aracılığıyla somut verimlilik ve önemli maliyet tasarrufu sağlamış şirketlerden örnekler verirken BT yöneticilerine kapsamlı ve akılda kalıcı bir yapılması ve yapılmaması gerekenler listesi de sunacaklar.

‘IDC Kurumsal Mobilite Konferans Serisi 2013’ün Orta Doğu, Afrika ve Türkiye çapındaki etkinlik tarihleri aşağıdaki gibidir:

  • Kuveyt – 4 Eylül
  • Doha – 9 Eylül
  • Istanbul – 1 Ekim
  • Riyad – 2 Ekim
  • Ankara – 3 Ekim
  • Johannesburg – 7 Kasım
  • Kahire – 11 Kasım
  • Lagos – 20 Kasım
  • Nairobi – 26 Kasım
  • Dubai – 9 Aralık
Tags: bilişimdonanım
Previous Post

Mobisis, Bursa Bölge Ofisi’ni Açtı!

Next Post

Arena Bilgisayar’dan Stratejik Yatırım

Next Post

Arena Bilgisayar’dan Stratejik Yatırım

Son Yorumlar

  • İbrahim Etem Menarini Google’la buluta taşınıyor için emre öztürk
  • Türk Telekom, Türkiye’nin en büyük veri merkezini Esenyurt’ta açtı için KEMALETTİN TUGCU
  • Türkiye’nin ilk ve tek teknoloji lisesi Tink açıldı Türkiye Tink ile tanışıyor! için Asım Ali Zeyrek
  • Şikayetvar.com, şikayetleri “teşekkür”e dönüştürmenin sırlarını paylaştı için zeki KARADAVUT
  • Yeni Başlayanlar İçin Fatura için NİL
ITNetwork

© 2021 IMG

Menü

  • Anasayfa
  • Hakkımızda
  • Künye / İletişim
  • Dergimize Abone Olun

Bizi Takip Edin

No Result
View All Result
  • Anasayfa
  • Hakkımızda
  • Künye / İletişim
  • Dergimize Abone Olun

© 2021 IMG